• Herlige feriedager på Sunbreeze Living

  Dette er den andre sommeren Ann Christin, Tore og guttene deres Petter (5) og Oliver (12) ferierer på Sunbreeze Living i vakre Byala. Hva er det som gjør at de trives så godt her?

 • Egen leilighet etter mange ferier på Sunbreeze Living

  – Fordelene er mange, men utsikten er nummer en! sier Sylvi-Marie og Trond. I flere år har familien feriert på Sunbreeze Living. Først leide de leilighet, men nå har de kjøpt sin egen ferieleilighet i sjarmerende Byala!

 • Kjærestetur til Sunbreeze Living

  Emilie Marie og kjæresten Hao delte herlige dager i Bulgaria i sommer. Med feriebosted i en av de flotte leilighetene i Sunbreeze Living sjekket de ut hva som er å oppleve i området rundt, særlig om du er i tjueårene.

 • Norge – Bulgaria med bil

  Det er som kjent mange veier som fører til Roma, det samme gjelder for Byala! Else Marie og Arnfinn Øvrebø pakket bilen og kjørte fra Stavanger til Sunbreeze Living. – Det er en utrolig flott tur, sier Else Marie, – jeg anbefaler alle som har tid og anledning til å ta en ekstra ferieuke om å gjøre det samme.

 • 4 gode grunner til å besøke Bulgaria

  Bulgaria er kjent for å være et rimelig land å feriere i, og prisene på det aller meste er langt under norsk nivå. Her får du mye for pengene enten det gjelder mat, drikke, eiendom eller opplevelser.

 • Historiske Byala

  La Byala og området rundt fortelle deg en historie som er både spennende og interessant! Den sjarmerende byen ved Svartehavskysten ble grunnlagt omtrent 300 år f.Kr, og har mange historiske spor. Ferierer du på Sunbreeze Living, er du ikke langt unna ruinene til Byalas store festning, de hvite klippene som inneholder dinosaurfossiler eller romerske bad i Varna.

 • Smaken av Bulgaria

  Ofte er sol, varme og bading det første vi forbinder med Bulgaria. Det er likevel mye mer å oppleve når du besøker landet, både kulturelt og kulinarisk!

 • Firmaleilighet i Bulgaria?

  Stadig flere firma investerer i ferieleiligheter i utlandet. Dette til stor glede både for ansatte, ledelsen og styret i bedriften! Kjøp av firmaleilighet kan derfor sees på både som kilde til rekreasjon og som en lønnsom investering.

 • Barnas sommerminner

  Hver sommer tilbringer familien Johansen minst 3 uker i sin leilighet i Sunbreeze Living. Selv har Bjørn og Siv-Helen 4 barn, men de har alltid med noen flere. Både venninner og kjærester får ta del i familiens ferieparadis.

 • Bli med og se!

  28. juni – 2. juli kjører vi visningstur til Sunbreeze Living! Vi ønsker at du som er interessert i egen ferieleilighet i Byala skal få et ekte inntrykk av leilighetene og området rundt.

 1. 1
 2. 2
 3. Next page

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no