All news

Firmaleilighet i Bulgaria?

Stadig flere firma investerer i ferieleiligheter i utlandet. Dette til stor glede både for ansatte, ledelsen og styret i bedriften! Kjøp av firmaleilighet kan derfor sees på både som kilde til rekreasjon og som en lønnsom investering.

firmaleilighet i bulgaria

Flere av leilighetseierne i Sunbreeze Living er i dag bedrifter, og vi hjelper deg gjerne med det praktiske rundt kjøp av firmaleilighet.


Skattemessige fordeler

Bruk av ferieleilighet er et skattefritt vederlag dersom alle eller en betydelig gruppe av bedriftens ansatte har lik rett til å disponere leiligheten. Skattefritaket forutsetter at bedriften har minst 10 ansatte som kan bruke leiligheten. Når dette kravet oppfylles får bedriften fullt fradrag for kostnadene. Har bedriften færre enn 10 ansatte, kan flere bedrifter slå seg sammen om investeringen. De ansatte kan bruke leiligheten uten å betale skatt for dette (Firmabolig.net).

Kjøp av eiendom i utlandet vil som ved annen eiendom gi lavere ligningsverdier enn kontanter i banken.

Potensiell verdistigning

Fordi eiendomsprisene i Bulgaria er lave for tiden, kan en forvente en stigning i årene fremover. Investerer firmaet i en ferieleilighet iSunbreeze Living kan dette bli lønnsomt på flere måter. Dersom bedriften ønsker å leie ut leiligheten i perioder den ikke benyttes, er Sunbreeze Living behjelpelig med dette.

Leilighetene i Sunbreeze Living ligger i et sikret anlegg,hvor vedlikeholdsutgiftene er fordelt på flere leiligheter.

Noe for enhverinteresse

I Byala-området kan mange ulike interessefelt tilfredsstilles,både sol og bad, historiske severdigheter, kulinariske opplevelser, shopping,strandliv og en rekke andre utflukter. Slik vil de aller fleste av dine ansatte kunne finne seg godt til rette og nyte oppholdet i Sunbreeze Living.  

Frister det å høre mer om firmaleilighet med skattefradrag i varmere strøk? Ring Dag-Arne Telefon +47 900 69620 og e-post post@husibulgaria.no

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no