Kjøpsprosessen trinn for trinn

  1. Finn den leilighet som passer til dine behov og ditt budsjett. Velg gjerne ut flere alternativer som du kan vurdere. Dersom du ønsker tilbud om finansiering kan vi gi deg dette uforpliktende allerede ved dette steget.
  2.  Kontakt oss for detaljer. Det er også mulig å delta på informasjonsmøter eller sette opp et individuelt møte med oss. Klikk "mer info" øverst i menyen.
  3. Dersom du ønsker å være med på en visningstur, er det planlagt 2 gruppevisningsturer, en i mars og en i april. Du finner detaljert info under "Visningsturer" øverst i menyen. Hvis ingen av gruppevisningsturene passer, har vi norsktalende representanter i Bulgaria som kan ta deg i mot og vise deg rundt.
  4. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å reservere en leilighet. Det vil være et reservasjonsgebyr på kr 10.000,- som kommer i fratrekk ved et eventuelt kjøp av en leilighet. Dette gir deg som kjøper en eksklusiv rettighet til en bestemt leilighet i 14 dager.
  5. Neste trinn er kjøpskontrakten. Dette er en bulgarsk kjøpekontrakt med en generell norsk oversettelse. Denne vil du få tilsendt per e-post, eller den kan underskrives hos oss.
  6. Overtakelsen vil skje gjennom personlig oppmøte hos Notarius Publicus i Bulgaria. Da vil du kunne befare leiligheten, og nøkler og skjøte blir overlevert. Vi vil guide deg gjennom hele prosessen på en enkel og grei måte.
  7. Gratulerer med din egen feriebolig i Bulgaria!

BETALINGSPLAN

  • Kr 10.000,- betales ved eventuell reservasjon.
  • 100% betaling ved signering av kontrakt, overtakelse og utlevering av skjøte.

Omkostninger ved tinglysning

Omkostninger ved kjøp av boliger i Bulgaria er 4,5% av kjøpesummen og forfaller før overtagelse.

Kjøpers sikkerhet

Alle innbetalinger vil skje til norsk utbygger BGN Invest AS.

Priser

Leilighetene selges i NOK. Eventuell møbelpakke kommer i tillegg og prises særskilt. Selger står fritt til å endre priser på usolgte leiligheter. Se forøvrig betalingsinformasjon vedlagt prospekt for detaljer.

Last ned reisereportasje

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no