All news

Barnas sommerminner

Hver sommer tilbringer familien Johansen minst 3 uker i sin leilighet i Sunbreeze Living. Selv har Bjørn og Siv-Helen 4 barn, men de har alltid med noen flere. Både venninner og kjærester får ta del i familiens ferieparadis.

Barn nyter sola ved SunnbreezeLiving i Byala 


Drueplantasje og en gravemaskin

De har hatt leiligheten siden byggestart for 9 år siden.Første gang de så tomten var det fortsatt en drueplantasje og en gravemaskin var det eneste som var plassert her.

– Forventningene var store og det var utrolig spennende å følge med i prosessen, forteller Bjørn. – Vi oppdaget Sunbreeze Living på reiselivsmesse i Fredrikstad, ble med på visningstur og forelsket oss helt i utsikten over Svartehavet.

Minstemann er 9 år og har tilbrakt hver sommer her siden han ble født, den eldste datteren er 18 år og ferierer fortsatt sammen med familien i Bulgaria.

 

Barnas favoritter

Barna er spesielt fornøyd med kombinasjonen rolig og livlig. Det er godt å få slappe helt av og ligge ved bassenget, samtidig som en har muligheten til å oppsøke mer liv og røre. Da kan en for eksempel dra på shopping til Varna, hvor du finner moderne kjøpesentre. I Byalaområdet er det også en rekke strender en kan utforske. Når barna koser seg, har også de voksne det fint! 

 – På anlegget Sunbreeze Living har vi alt vi trenger, sier Bjørn, – her er serveringstilbud i restaurant med egen kokk på anlegget. På menyen står ulike småretter og nydelige salater, grønnsakene her er nydelige! Det er lettvint når barna kan få en matbit på solsengen.

 – Området er inngjerdet og har vakthold, det føles derfor trygt for både store og små. Det er veldig god atmosfære på anlegget med trivelige folk i alle aldre. Barna får nye venner og knytter kontakter som de ser igjen neste sommer, forteller Bjørn.


Sommerminner for livet

Barna trives godt og har alltid lyst tilbake til ferieleiligheten i Bulgaria. – For meg var sommerminnene på hytten på Sørlandet, for mine barn blir det Sunbreeze. Nå har også tre vennepar av Bjørn og Siv-Helen kjøpt egne leiligheter på anlegget, alle er familier med barn.

 – Sunbreeze er noe vi har sammen, avslutter Bjørn med et smil. 


Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no