All news

Herlige feriedager på Sunbreeze Living

Dette er den andre sommeren Ann Christin, Tore og guttene deres Petter (5) og Oliver (12) ferierer på Sunbreeze Living i vakre Byala. Hva er det som gjør at de trives så godt her?


Byala som feriested

 – Beliggenheten til Sunbreeze Living er helt fantastisk! sier Ann Christin. – Utsikten er ubeskrivelig flott og det gir en deilig ro å kunne se utover havet hele dagen.

– Tidligere hadde vi ikke tenkt på Bulgaria som et typisk ferieland, men vi har blitt veldig positivt overrasket! forteller Ann Christin videre. – Her er utrolig grønt og frodig. Været er stabilt og luften er frisk. ­Havet er veldig behagelig å bade i fordi vannet ikke er så salt.

– Rett nedenfor Sunbreeze Living finnes utrolig fine solsikkemarker som bare må sees! forteller hun videre.

– Byala er en sjarmerende gammel fiskelandsby som ikke er særlig turistifisert, sier Ann Christin. – Jeg har inntrykk av at mange bulgarere selv ferierer i landsbyen. Slik kommer en tett på en annen kultur, noe som kan være spennende!

– Om en ønsker litt mer byliv er det kort vei til Varna, forteller hun videre. – Det er heller ikke langt til Obzor, det er bare et par kilometer å gå langs stranden. Strendene langs Svartehavskysten er dessuten kjempeflotte!

 

Flotte leiligheter og god stemning

Ferieleilighetene i Sunbreeze Living har gode løsninger og er flott innredet, forteller Trond. –Det er veldig fint å spise frokost på terrassen og nyte utsikten!

– På anlegget får en følelsen av at alle kjenner alle, forteller Ann Christin, – en møter de samme menneskene år etter år og det er lett å knytte vennskap. Her er en fin dynamikk mellom eldre og unge. Ofte får besteforeldre besøk av barnebarn og de små får mange nye venner å leke med. Nedenfor anlegget er en fotballbane hvor barna kan tilbringe timevis!  

– Det er også svært sosialt når kokken som driver restauranten på anlegget arrangerer grillkvelder for alle som vil være med, legger Trond til.

– Noe vi setter pris på med å feriere på Sunbreeze Living er at vi slipper å stå opp klokka 6 om morgenen for å legge ut håndklær på solsengene, slik som de fleste har opplevd på sydenferier, ler Ann Christin. – På bassengområdet her er det god plass til alle.

– Jeg vil beskrive feriene på Sunbreeze Living som rolige, men med god stemning, sier Ann Christin. – Alle her er veldig hyggelige!

 

Dagens fangst servert i restaurantene

– Maten i Bulgaria er skikkelig god, sier Ann Christin. – Vi spiser mye fisk og sjømat når vi er her. For bare 50 norske kroner får vi en stor bolle med kjempegode blåskjell!

– Om morgenen kan vi se fiskebåtene som går ut for å sikre dagens fangst som du får servert i de lokale restaurantene, sier Trond.  

– Lokalt vin og øl kan anbefales! sier Ann Christin. – Et av Bulgarias mange vindistrikt ligger i nærheten av Byala.

 

Visste du forresten at Sunbreeze Living ligger på en tidligere drueplantasje? Solforholdene er derfor optimale!

 

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no