All news

Egen leilighet etter mange ferier på Sunbreeze Living

– Fordelene er mange, men utsikten er nummer en! sier Sylvi-Marie og Trond. I flere år har familien feriert på Sunbreeze Living. Først leide de leilighet, men nå har de kjøpt sin egen ferieleilighet i sjarmerende Byala!

Første møte med Byala

– Vårt første møte med Byala var da Sunbreeze Living var helt nytt, forteller Sylvi-Marie. – Vi har et vennepar som kjøpte ferieleilighet på Sunbreeze Living før anlegget var ferdigstilt. De utfordret oss til å komme på impulsbesøk for å se den flotte leiligheten da den var klar. Vi ble veldig positivt overrasket over Bulgaria, som i utgangspunktet ikke hadde vært i tankene våre når det gjaldt reisemål.

– Siden den gang har vi feriert på Sunbreeze Living omtrent hver annen sommer, forteller Trond. – Frem til nå har vi leid leilighet, men nå har vi kjøpt vår egen ferieleilighet!

Et trygt og godt feriested

– Både barna og vi voksne stortrives på Sunbreeze Living og er veldig glad i både Byala og Obzor, sier Trond.

– Vi valgte å kjøpe leilighet i Sunbreeze Living fordi vi ønsker et trygt og godt feriested for barna, sier han videre. – Mange av våre omgangsvenner har allerede leilighet i anlegget og miljøet er svært hyggelig.

– Byala er en stille og rolig landsby som har beholdt sjarmen, sier Sylvi-Marie. – Her finner vi ro i sjelen og får koble av fullstendig. Det er lite trafikk her, og vi er ikke redd for å slippe ut barna.

– Vi liker også at været er stabilt og at det er varmt i sjøen, legger Trond til.

– Uansett om fordelene er mange, er utsikten er nummer en! er de enig om, – den er verdt hver krone og vi blir aldri lei av den!

Rimelig land for feriehygge

– Bulgaria er dessuten et rimelig land å feriere i, legger Sylvi-Marie til som enda en fordel. – Vi går ut og spiser mange gode måltider på de lokale restaurantene.Maten er veldig god og standarden høy.

– Lave priser kommer også barna til gode, da feriepengene varer lengre. Mor og far kan si «ja» litt oftere sammenlignet med ferieturer i andre land, ler Trond.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no