All news

Norge – Bulgaria med bil

Det er som kjent mange veier som fører til Roma, det samme gjelder for Byala! Else Marie og Arnfinn Øvrebø pakket bilen og kjørte fra Stavanger til Sunbreeze Living. – Det er en utrolig flott tur, sier Else Marie, – jeg anbefaler alle som har tid og anledning til å ta en ekstra ferieuke om å gjøre det samme.


Mange opplevelser

–På bilturen fikk vi mange flotte opplevelser! Det er så mye fint å se, både natur og arkitektur, forteller Else Marie. – På veien fra Byala til Burgas fikk vi sett to villsvin! Reiser en med bil slipper en dessuten å tenke på bagasjevekt, en er friere og kan stoppe der det passer å ta en pause. Det er også praktisk å ha bilen tilgjengelig når vi er på Sunbreeze Living om vi ønsker å ta en utflukt.

 –På turen fikk vi oppleve Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Romania, Serbia og selvfølgelig Bulgaria, forteller Else Marie. – Vi kjørte ulike ruter på turen nedover og hjemover, den ene tok tre dager og den andrefire.

Hvorfor akkurat Sunbreeze Living?

–Mannen min fant Sunbreeze Living gjennom å søke på nettet, forteller ElseMarie. – Vi tok kontakt med utbygger Dag-Arne Aursnes og avtalte visningstur. Da vi kom til Sunbreeze Living falt vi pladask for stedet og bestemte oss for at dette skulle bli vårt nye ferieparadis. Leilighetene er lettstelte, lyse og har norsk standard.

– Vi har stor familie og ser på Sunbreeze Living som et samlingspunkt hvor vi kan skape ferieminner for flere generasjoner, sier Else Marie. – I sommer kommer vår datter og vårt barnebarn på 12 år for å feriere sammen med oss. Tolvåringen er begeistret for bassenget og gleder seg over muligheten til å spille fotball på området nedenfor.

–At det er et norsk miljø på leilighetsanlegget er positivt på mange måter. Særlig med tanke på språket og at barnebarna kan kommunisere på norsk og knytte vennskapsbånd til andre norske barn, mener Else Marie. – Det fine med en ferieleilighet er at en treffer igjen de samme menneskene år etter år.

–Vi setter også stor pris på at området har trygt vakthold. Vi føler at våre interesser er ivaretatt, sier Else Marie.

Ønsker du mer informasjon om leiligheter for salg? Kontakt  Dag Arne Aursnes Tel. +47 900 69 620

post@husibulgaria.no


Bulgarsk mat

–Maten vi får i Bulgaria er rimelig og god. Brødet, osten og pålegget er ganske likt slik vi er vant til fra Norge, forteller Else Marie. – Kjøttdeigen er bedre enn norsk, både fyldigere og kraftigere på smak og det blir fantastisk gode kjøttkaker av den, ler hun. – Kyllingen er mer saftig enn den norske, og de solmodne tomatene er utrolig smaksrike!

–Det er også rimelig å gå ut for å spise. En middag for to med juice eller brus og kaffe får vi for under hundrelappen, avslutter Else Marie som allerede har begynt å planlegge neste tur til Byala som blir i juni.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no