Mer informasjon? Ta kontakt med oss.

Vi arrangerer uforpliktende informasjonsmøter og visningsturer* for deg som ønsker å vite mer om våre ferieleiligheter.

Hvem:     Både representanter fra utbyggerfirmaet og en av leilighetseierne som har eid Sunbreeze Living leilighet siden 2008.

Hva:        Hvordan er det å eie en Sunbreeze Living ferieleilighet? Hvilke finansieringsløsninger finnes det for meg? Hva er det som gjør at det er så fint å reise på ferie til Bulgaria? Hvordan er prisnivået i Bulgaria? Hvordan er landsbyen Byala? Hvordan er lokalbefolkningen? Når er visningsturer? Svaret på disse og mange andre spørsmålene får du om du stiller opp på møtet.

* Det er planlagt flere frem til sommeren og visningsturer i mai og september. Ta kontakt med oss om du/dere ønsker å delta og få vite mer om våre leiligheter.

---------------------------------------------

Sverre Balteskard, Feriebolig Utland  /  Tel. +47 930 52 560  /  sverre@ferieboligutland.no

Bjørn Espen Wik, Sunriseliving  /  Tel. +47 930 52 560 /  bewikinvest@gmail.com

Frode Lervik  /  Tel. +47 911 39 865  /  post@husibulgaria.no

Dag Arne Aursnes  /  Tel. +47 900 69 620  /  post@husibulgaria.no

------------------------------------------


Vi snakker flere språk – spør oss gjerne på ditt språk.

We speak several languages – ask us if we can speak your language!


Det du trenger å vite om Sunbreeze Living ferieleiligheter

Hvordan komme seg til Sunbreeze Living?

* Det går direktefly fra Oslo til Burgas (Bourgas) og Varna. Sjekk avinor.no for mer info om dagene, samt eksempelvis finn.no for bestilling. Du kan fly med Norwegian, SAS, Novair, TUlfly Nordic eller Thomas Cook

* Det går også charter-ruter via Apollo fra andre steder i Norge, eksempelvis fra Bergen, Ålesund, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Harstad/ Narvik. Sjekk avinor.no, apollo.no eller finn.no for mer info

* På flyplassen i Burgas eller Varna blir du hentet av egen Sunbreeze Living sjåfør/transport. Husk å bestille sjåfør på forhånd og informere om dato og tidspunkt for landing.

Arrangerer dere visningsturer til Sunbreeze Living?

* Ja, det er planlagt 2 visningsturer til vårt anlegg. For mer info, klikk fanen "Visningsturer" i menyen over. 

Hva koster det å eie Sunbreeze Living ferieleilighet?

* Sunbreeze Living fungerer på samme måte som sameiet i Norge. Felleskostnader ligger akkurat nå på ca. 10 euro pr kvm per år. Felleskostnader inkluderer strøm (i leiligheten og i felles arealer, wifi, tv, drift og vedlikehold/vask osv av felles områder, basseng, vakttjenester døgnet og året rundt)

* Pris pr leilighet finner du i menyen over.

Hvordan er klimaet/ været i Byala?

* Klimaet i Byala er meget behagelig for skandinavere. Gjennomsnittstemperaturen i luften ligger på 28 grader om sommeren. I vannet 26 grader.

Hvordan er prisene i Byala?

* Ifølge Forex Bank sin prisindeks sommer 2015, er bulgarske priser ca. 30 % av norske priser. Med andre ord, er Bulgaria 70% billigere enn Norge. Til sammenligning er Spania kun 40% billigere enn Norge.

Er det mulig å ta tog fra Byala til andre steder i Bulgaria eller andre land?

* Ja, Bulgaria har varierte togforbindelser. Mange av de går fra Varna. Sjekk siden til det bulgarske togselskapet http://www.bdz.bg/en/ . Man kan også bestille tog fra Bulgaria til andre lang - sjekk denne siden for togbestilliger: http://www.thetrainline-europe.com/

Mange av disse spørsmålene er detaljert belyst i menyen over og i prospektet. Har du andre spørsmål som du ønsker å få svar på? Send oss en e-mail på post@husibulgaria.no

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no