Aktiviteter i Bulgaria

Områdene rundt Sunbreeze Living byr på svært mange aktiviteter for hele familien og enhver smak: strandliv, bading, dykking, jakt, fiske, golf, turmuligheter, restaurantliv, shopping, og historiske severdigheter.

Strandliv/bading/badeland:

Den bulgarske Svartehavskysten består av 130 km med nydelige strender med finmalt sand og nyter over 1700 timer med sol fra mai til oktober. Gjennomsnittstemperaturen i vannet er rundt 26 grader om sommeren. Byala er det perfekte utgangspunkt for en fin ferieopplevelse med sitt krystallklare vann og sin 6 km lange strand, som ligger i gangavstand fra Sunbreeze Living (ca. 1,2 km).

Det er flere strender i området, og noen av dem er fortsatt urørte og ukjent for de fleste. Den nordlige stranden er berømt for sin hvite sand og sine praktfulle laguner. Den midterste stranden er den mest populære på grunn av sine mange restauranter og vannsport attraksjoner. Stranden i sør har den eneste havnen i området.

Sunbreeze Living har et stort felles basseng og byr på et deilig morgenbad før frokost eller, selvfølgelig, når som helst i løpet av dagen.

Det er i tillegg 2 badeland i 45-50 min bilkjøring fra anlegget (Action Aquapark og Aqua Paradise). 15min til så er man fremme på Aquapolis.

Delfinarium:

Nord for Varna ligger Bulgarias eneste delfinarium hvor man kan oppleve et spektakulært delfinshow.

Golf:

Bulgaria har de siste årene vært en relativ ukjent golfattraksjon for de fleste nordmenn, men har nå for alvor begynt å få fotfeste hos golfentusiastene. Det finnes nå flere baner som kan hevde seg i Europatoppen.

Black Sea Rama. er et av golfanleggene som området tilbyr. Dette golfanlegget er nok per dags dato Bulgarias beste og ble kåret til "Beste nye internasjonale golfanlegg" i 2009 av anerkjente Golf Inc Magazine.

Black Sea Rama ligger ca 1,5 time med bil fra Sunbreeze Living, litt nord for Varna. Man kan enten bli kjørt dit av anleggets egen sjåfør eller leie egen bil. Her har man muligheten til å golfe i fantastiske omgivelser rett ved Svartehavet.


Jakt og dykking:

Det er mange muligheter for jakt og dykking i områdene rundt Byala. Klikk på linkene under for å lese mer:

Jakt:

Dykking:


Shopping/ historiske severdigheter:

Varna, Nessebar, Burgas og andre byer nært Byala byr på mange opplevelser. Les mer på linkene under:

TA KONTAKT MED OSS!

Hovedkontakt:
Dag Arne Aursnes
Tel. +47 900 69 620
post@husibulgaria.no